Hej igen allesammen
 
Her er endnu engang et fyldigt nyhedsbrev, da vi ikke har sendt et ud i noget tid, og der er sket en masse.
 
Vi har ændret i hvordan nyhedsbrevet vises. Vi har skrevet en kort tekst og evt. linket til en større artikel på vores hjemmeside.
Alle artiklerne kan ses her: ressource-banken.dk/artikler
 
 
Møde med Nana fra Egevang Nord (En del af Egehegnet) i Nærum
Nana er projektmedarbejder i projektet ”Nye veje – Nye fællesskaber”. Det er Rudersdal kommune og Søllerød Almene Boligselskab der har slået pjalterne sammen for at danne dette pilotprojekt, som vil afprøve effekten af konceptet ”5 veje til et godt liv” på folk der bor i Egevang Nord. Læs mere om projektet på deres blog 5veje.dk.
 
Nana har hørt om Ressourcebanken og er interesseret i at der muligvis skal komme noget af det samme i Egevang Nord. Mødet gik rigtig godt. Vi fik udvekslet en masse info om hvordan vi udvikler Ressourcebanken og hvad den er for en størrelse.
 
 
Vi søger penge fra fonde
Vi er begyndt at søge  penge fra fonde til sociale arrangementer, der er 100% brugerstyret. De sociale arrangementer kan fx være museumsbesøg, filmaftener, foredrag, fælles madlavning, søndagshygge og lign. Vi vil gerne kunne holde egenbetalingen for deltagerne på et meget lavt niveau, så det økonomiske ikke bliver en hindring for deltagerne.
 
 
Opdateret hjemmeside
Vi har opdateret hjemmesiden med kommentarer og responsivt webdesign.
 
 
Vores tanker om at modtage hjælp
Det at modtage støtte fra Ressourcebanken kræver noget af modtageren. Nogle vil synes det er overvældende, at et nyt menneske kommer ind i ens verden.
 
 
"Friendly-ark" vil komme ud til alle med støtte- og kontaktperson
Et "friendly-ark" er et spørgeskema, der vil klarlægge hvilke ressourcer en person har, samt hvad personen kan få brug for hjælp til.
Læs mere om friendlyark her: ressource-banken.dk/artikler/29-friendly-ark
 
 
 
Få støtte- og kontaktpersoner mere interesseret
Ressourcebanken mener at det er meget vigtigt, at få støttepersoner mere interesseret i Ressourcebanken.
 
 
Yderligere info om arrangementer i Ressourcebanken 
Jubii vi har fået nøgle til Elmehuset, og alle borgere der bruger Elmehuset, må lave 100% brugerstyret arrangementer. Det vil sige, at vi uden for Elmehusets åbningstid vil kunne bruge Elmehuset til diverse arrangementer, og hvor der ikke behøver at være personale/medarbejder/pædagoger tilstede.
 
I må meget gerne komme med ideer til hvilke arrangementer der kan holdes i og uden for Elmehuset...
 
 
Husk, I er meget velkommen til at kommentere på artiklerne på hjemmesiden.
 
 
Disse var ordene:-) Mange forårshilsner Jesper og Jens