Så er vi endnu engang klar med nyheder fra Ressourcebanken

Først en stor tak til jer der hjalp til med Sundhedsdagen. Der var nogle stykker der hjalp til dels med pakning af t-shirts m.m dels med teltopsætning m.m på selve dagen. Arrangørene var glade for hjælpen og vi har fået en del ros. Vi fra Ressourcebankens administrationsgruppe syntes det var en fornøjelse at være med. 

Tak

 

Ideer og mennesker søges

Vi har fortsat få henvendelser til ressourcebanken. Det gælder både fra borgere der efterspørger hjælp/støtte og borgere der ønsker at stå til rådighed i Ressourcebanken. Så tøv ikke med at kontakte os hvis du har behov få hjælp til noget eller syntes det kunne være interessant at hjælpe andre. Du må meget gerne også gøre reklame for ressourcebanken hvis du møder nogen du tænker kunne have gavn af os. Kontakt evt for informationsmateriale.Gode ideér modtages gerne.

 

Administrationsgruppen

Lige nu er vi en lille aktiv gruppe bestående af Jesper, Jens og Morten. Jakob er fortsat tilknyttet nogle timer om måneden. Vi arbejder for tiden med at skabe netværk til andre frivillige organisationer. Vi skal bl.a. deltage i frivilligbørsen arrangeret af Frivilligcentret i Holte. Du kan læse mere om det her: http://www.frivilligcentret.dk/frivilligbors.

Derudover bruger vi tiden på at tænke i hvordan vi kan skabe en platform for flere brugerstyrede aktiviteter bl.a. i forhold til det nye værested. Vores tanke er at der ligger så mange gode ressourcer gemt hos os allesammen, som vi hver især kunne få gavn af. Ideen er at vi som brugere  kan lære af hinanden, nogle kan strikke, andre kan lappe cykler og andre har en god historie de vil dele. Derfor vil vi gerne give dem, der gerne vil dele deres ressourcer en hånd og hjælpe med at lave en workshop, en gruppe eller hvad der nu skal til i gang. Så sidder du med noget du gerne vil dele, så ring, skriv eller kom forbi, så giver vi en kop kaffe, vi kan tale over.

I oktober måned skal ressourcebanken deltage i en konference arrangeret af Dansk Selskab for Psykosocial Rehabilitering. Vi skal bl.a. holde et lille oplæg om Ressourcebanken. Konferencen foregår i Vejle. Du kan læse mere her: http://www.psykosocialrehabilitering.dk/images/konference2014/konference2014-ny1.pdf

Vi mødes stadigt fast om mandagen fra 15-17 og fredage fra 10.30 til 14. Vi mødes i Elmehuset i husets normale åbningstid.  Det giver mulighed for også at deltage Elmehusets øvrige aktiviteter.

 

MVH

Ressourcebanken