Så er vi endnu engang klar med nyheder fra Ressourcebanken.

 

Nye ansigter.

Vi har fået vokseværk i administrationsgruppen og har sagt velkommen til Jens, der er kommet med her i starten af måneden. Han og resten af Ressourcebanken's administration er at finde i Elmehuset Mandage og Fredage.

 

Ideer og mennesker søges.

Lige nu er vi en lille aktiv gruppe med massere af ideer og påfund, men vi vil så gerne være flere og have flere. Så spørgsmålet er lige nu:

 

Hvad ville få dig til at bruge og være del af Ressourcebanken?

 Skal det være at vi ligesom i nedenstående finder nogle opgaver? Skal vi selv lave nogle arrangementer? Eller er det noget helt andet, der skal til, for at Ressourcebanken bliver noget for alle?

Vi hører gerne fra alle der enten har opgaver, ideer eller andet de vil tilbyde.

 

Posepakning og Sundhedsdag.

Ressourcebanken har fået en lille opgave i forbindelse med Aktivitets- og Sundhedsdagen, vi skal have pakket de poser, som hver deltager får. Der skal pakkes omkring de 200poser, så vi kunne godt bruge lidt ekstra hænder. Både til selve arbejdet, men også fordi, det altid er hyggeligere når man er flere. Derfor vil vi gerne invitere jer til at give en hånd med:

 

Mandag d. 2/6 og Torsdag d. 5/6 fra kl.11-14. I Elmehuset

 

Vi tilbyder denne lille aktivitet og god behandling til de frivillige, fulgt af en kop kaffe og en bid brød. Hvis i skulle være friske på at give hånd, så kontakt os på mail, telefon eller tag fat i os i Elmehuset.

 

Ligeledes har vi tilbudt at give en hånd med på selve Aktivitets- og Sundhedsdagen. Så hvis du tænker du skulle have lyst til at være praktisk gris d. 18/06 kan du kontakte os eller Idrætskonsulent Henrik Andersen.

 

MVH

Ressourcebanken