Nyhedsbrev:

Så er det atter blevet tid til en lille nyhedsopdatering fra Ressourcebanken.

 

Projektkoordinator:

Vi sluttede marts og startede april med en glædelig nyhed, nemlig at vi kunne trække på Jakob en ekstra måned, altså til slutningen af april.

 

Møde med Frivilligcenter &Selvhjælp:

Derudover har vi været til et møde med Frivilligcenter & Selvhjælp Rudersdal, hvor vi talte lidt om Ressourcebankens fremtid. Her fik vi lidt informationer omkring, hvilke muligheder, der er for at søge midler til fremtidig drift, samt hvordan vi bedst organiserer os.

I forlængelse af dette er vi blevet inviteret med til at deltage i Frivillig Børs, der løber af stablen fredag d. 26/09 2014 i Administrationscentret, Rudersdal Kommune. Birkerød. Du kan læse mere her: http://www.frivilligcentret.dk/frivilligbors  

 

Info-møde d. 25/04 kl. 13-15

I slutningen af april vil vi igen afholde info-møde. Her vil vi forsøge, at få sat fokus på, hvad ressourcer er og hvordan vi får dem i spil. Vi vil rigtig gerne have så mange som muligt med, da det er her I/du har mulighed for at sætte jeres præg på aktiviteterne i fremtiden. Alle er hjerteligt velkomne, både til at deltage eller til at give en hånd med kaffebrygning osv. Tilmelding kan ske via mail eller på hjemmesiden. Tilmelding er ikke bindende, men vi vil gerne vide hvor meget kaffe/the vi skal lave.

 

Folder:

Vi håber også at det bliver i april at vi kan introducere vores nye folder, hvor der vil kunne findes de konkrete informationer omkring Ressourcebanken.

 

Ændringer af åbningstid:

Vi har ændret vores åbningstid fra tirsdag 10:30-14:30 til mandag 15:00-17:00 og som normalt fredage kl 10.30-14.30. Det er således muligt at komme forbi til en snak, hvis lysten skulle melde sig, da det er i Elmehusets åbningstid.

 

Det var alt for denne gang, vi håber I får en dejlig påske og at vi ses enten til info-mødet eller i Elmehuset

 

MVH

 

Ressourcebanken