Hej alle sammen og velkommen til Ressourcebankens nyhedsbrev

Vi er rigtig glade for nu, at løbende kunne opdatere jer om hvad der foregår i Ressourcebanken. For fremtiden vil vi udsende nyhedsbrevet en til to gange om måneden og det vil f.eks. indeholde.

  • Nyheder
  • Efterspørgsler
  • Gode historier
  • Og meget andet

Det er vores håb, at i forsat vil følge os og bruge vores tilbud.

 

Infomødet D.04/02 2014

Først og fremmest vil vi gerne takke alle de fremmødte for deres deltagelse. Vi vil også gerne sige tak for al den ros vi har modtaget, det viser os, at vi er på rette vej og giver sammen med alle jeres råd og ideer, ny energi til arbejdet.

Der kom en del gode ideer på bordet og vi vil gerne forsikre jer om de er modtaget med kyshånd. Det var for os en virkeligt inspirerende eftermiddag, hvor vi også lærte lidt nyt om Ressourcebanken og hvordan den kunne bruges. Bl.a. hvordan begrebet Ressourcepersoner kan opfattes, hvor vigtig den gode historie er og at have en hund der skal luftes også er en ressource. Alt dette hjælper os med, at kunne skræddersy Ressource Banken til de behov og ressourcer, som vi alle har.

 

Nyheder:

For tiden arbejder vi med at få alt gjort så let som muligt for nye frivillige der vil være med i administrationsgruppen. Vi laver guides til vores IT-løsning og Database, samt spørgeguides til hvordan vi modtager nye henvendelser, både fra frivillige og fra dem der har opgaver. Samtidig er vi også ved at udvikle en folder, der tager udgangspunkt i de ting vi fik at vide til info mødet. Derudover skal vi på tur til Dronninghus og eventuelt andre steder, for at fortælle om Ressourcebanken.

Sidst men ikke mindst er det blevet besluttet, at vi i marts måned holder et nyt og større info møde, hvor vi håber, at der dukker nye og bekendte ansigter op til en snak om ressourcer.

 

Henvendelser:

Ressource Banken har i denne uge også fået vores første direkte efterspørgsel. Det handler om en mand, der ønsker hjælp til, at få indstillet sit TV, hurtigst muligt. Hvis der skulle være en af jer, der har mod på at tage opgaven, må i meget gerne henvende jer til Ressourcebanken.

Ligeledes har vi et tilbud fra Strikkeklubben i Elmehuset om, at de gerne vil lære fra sig, hvis man vil lære at strikke.

Det var alt for denne gang, men vi vil forhåbentligt snart kunne skrive til jer igen.

M.V.H Ressourcebanken

 

Jesper, Jakob og Morten