Det grafiske design er blevet opdateret og er blevet, i mine øjne, flottere og mere stilrent at se på. Man, altså IT folk der har noget med hjemmesider at gøre, snakker meget om responsivt webdesign, at fx hjemmesiden skalere automatisk i størrelse og indhold alt efter hvilken skærm man ser den på, dette kan være på en smartphone, tavle pc eller en stor computerskærm. Det responsive design har drillet meget og er der næsten, jeg, Jesper, tør ikke at sige hvor langt tid jeg har siddet og "leget" med det.

Der er også kommet kommentar-mulighed på hjemmesiden, hvilket jeg håber vil blive flittigt brugt. Så hvis I har kommentarer eller får ideer imens i læser en artikel, er I yderst velkommen til at dele det med os andre på hjemmesiden. Kommentaren skal først valideres før den kommer på hjemmesiden, derved har vi fuld kontrol over hvad der bliver skrevet, så evt. spam eller reklame ikke kommer ind på hjemmesiden.

Så er der kommet en "Seneste ændringer" boks på hovedsiden, hvormed man hurtigt kan se de sidste nye ændringer der er sket på hjemmesiden.

Navne er blevet sat på artiklerne, så man kan se hvem der har været med til at lave dem. Der er også kommet nogle dato'er på, så man kan se hvornår de er blevet lavet.