paaskefrokost2017 web

Tulipaner, samarbejde og god mad

Det er lidt af opskriften på årets påskefrokost i Ressourcebanken.

Tryk på billedet for at forstørre.

Forårssolen tittede frem fra skyerne, da Ressourcebankens bestyrelse lørdag d. 22/04 mødtes foran Rønnebærvej 19 for at sætte tingene i gang. Inden længe var der fuld gang i køkken, gril og kaffemaskinen.

Det varede ikke længe før de flere hjælpsomme sjæle dukkede op for at give en hånd med at gøre klar til en mindeværdig påskefrokost.

Snart var huset fyldt af glade mennesker, der alle gerne ville give en hånd med at forberede frokosten. Desværre var der flere hænder end ting der skulle gøres, så i stedet gav det en chance for at få en lille hyggesnak, mens vi ventede på maden.

Så blev det endelig tid til at sætte sig ved det veldækkede bord og efter en kort velkomst fra Ressourcebankens formand Stig, var det tid til at tage for sig af retterne. Menuen bestod af bl.a. sild, æg, porchetta, lam og til sidst lidt ost.
Mens maverne blev fyldte og solen skinnede udenfor, gik snakken lystigt ved bordet. Der var en rigtig god stemning, som virkede smittende på alle.
Efterhånden som maden blev spist gav folk en hånd med at få båret ud og vasket op inden vi fortrak os over i det ”bløde” til mere hyggelig snak, kaffe og is.

Resten af eftermiddagen blev brugt til at hygge i godt selskab, hvor gamle minder og nye historier, samt nye ideer blev udvekslet over kaffen. Vi var endda så heldige, at Elisabeth delte nogle af sine vidunderlige digte, mens vi også fik vendt verdenssituationen og talt om bl.a. tirsdage i Holte Havn, samt Sinds arrangement på næste søndag. Eftermiddagen gik efterhånden på hæld, stille og roligt gik folk i gang med at rydde op inden vi sagde tak for i dag og tog hjem efter en hyggelig og mindeværdig dag.

Os i Ressourcebankens bestyrelse vil rigtig gerne sige tak til jer alle for al jeres hjælp og ikke mindst for jeres deltagelse i påskefrokosten. Det er endnu et bevis på vores motto ”Sammen er vi stærke” passer, for hvis alle ikke havde været der kunne vi ikke have lavet et så godt arrangement.

Næste gang, fredag d. 05/05 skal vi en tur på Ordrupgaard og se på en udstilling af Pissaro, som du kan læse mere om på Ordrupgaards hjemmeside. Hold øje med opslagstavlerne på Rønnebærvej og vores hejmmeside for mere info.